Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Andreea Balan Tiberiu Argint

Andreea Bălan a plecat în vacanță după ce în presă au apărut zvonuri că s-a despărțit de Tiberiu Argint bărbatul alături de care își refăcuse viața după divorțul de George Burcea. Cei doi au ajuns la stadiul în care participă la evenimente de familie împreună.

Andreea balan tiberiu argint
Cum Au Ajuns Andreea Bălan și Tiberiu Argint La Despărțire

Cei doi se îmbrățișau de mama focului și abia dacă s-au scăpat din vedere pe tot parcursul nopții.

Andreea balan tiberiu argint

. Vestea că Andreea Bălan are un nou iubit a luat pe toată lumea prin surprindere. Andreea Bălan nu se mai ascunde. Imagini cu Andreea Balan si noul iubit ce a spus despre George Burcea. Iată că acum toți ochii sunt pe Andreea după ce Cancanro a publicat primele imagini cu ea și cu noul ei iubit.

Tânărul este manager de vânzări la BangOlufsen o companie daneză de lux care proiectează. Andreea Bălan se bucură de clipe de relaxare și pline de fericire în vacanță. Nu s-au mai afişat împreună nici la evenimentele mondene nici pe reţelele sociale lucru ce a ridicat de ceva timp un semn de întrebare. Vedeta pare că a uitat de Tiberiu Argint și de momentele mai puțin plăcute și este mulțumită de viața ei din momentul de față.

Andreea Bălan a decis să aibă o relație discretă cu Tiberiu Argint departe de lumina reflectoarelor însă gesturile mici ale celor doi parteneri denotă faptul că aceștia își consolidează pe zi ce trece relația. Andreea Bălan s-a îndrăgostit din nou după ce s-a despărțit acum câteva luni de tatăl fetițelor sale George Burcea. Surse apropiate Andreei Bălan au dat ca sigură însă despărţirea. Tiberiu Argint noul iubit al Andreei Bălan are aceeași vârstă ca ea.

Cine este Tiberiu Agint. Cei doi s-au distrat de. Andreea Bălan și Tiberiu Argint formau unul dintre cele mai apreciate și fresh cupluri din țara noastră. Despărțirea de Tiberiu Argint i-a dat viața peste cap.

Au avut parte de momente frumoase împreună și mulți sperau să ajungă la altar. Cât despre motivul care a dus la despărțirea celor doi surprizător mulți poate nu vă așteptați. Tiberiu Argint a reușit să o cucerească pe frumoasa vedetă la patru luni după ce a anunțat divorțul de George. Andreea Bălan se bucură de mult succes din punct de vedere profesional dar în viața sentimentală nu prea a avut noroc.

Andreea Bălan se află încă în plin proces de divorț cu George Burcea tatăl celor două fetițe ale artistei însă viața sa semtimentală devine tot mai frumoasă. Noua sa piesă Soare după nori a reușit să pătrundă în treding printre multele manele. Cântăreața și-a dorit ca relația aceasta să fie ținută departă de ochii curioșilor și să trăiască cele mai sincere sentimente cu iubitul ei în intimitate. Cei doi erau destul de discreți în legătură cu relația lor.

Vedeta este acum în Egipt unde se bucură de soare și momente de neuitat. După un an şi jumătate de relaţie cu Tiberiu Argint fratele Soniei Argint Andreea Bălan s-a despărţit de iubitul său. Elegantă și rafinată dar nu atât de fericită pe cât a vrut să arate. Însă mai bine să aflăm direct de la sursă cum stau lucrurile între ei.

Andreea Bălan în primul rând se simtă liniștită că a trecut peste separarea de George Burcea. Andreea Bălan invitată la ziua soacrei Relația dintre Andreea Bălan și Tiberiu Argint devine din ce în ce mai serioasă. Au făcut vacanțe împreună și au o relație foarte bună. Lucrurile par să reintre în normal pentru cântăreața Andreea Bălan după incredibilul anunț de divorț care a avut loc la începutul acestui an.

41 minutes agoViviana Sposub și George Burcea formează un cuplu de aproximativ un an însă relația lor continuă să fie una care naște controverse. 2 days agoAndreea Bălan e o femeie puternică și face orice ca să-și revină. Ce face Andreea Bălan ca să scape de probleme. Andreea Balan fetitele sale si mama ei Andreea Bălan mulțumită că a terminat cu George Burcea.

Aceasta a plecat în Egipt împreună cu fiicele ei Ella și Clara dar și cu mama sa care o sprijină necondiționat și o ajută în creșterea micuțelor. Momentan se situează pe poziția 28 în. Trece prin momente tensionate și a luat atitudine. Cântăreața a decis spus adio.

Filmul care a făcut-o pe Andreea Bălan să se deconecteze de probleme. Ad Find Deals on Products in Pop MP3s on Amazon. Cei doi au fost. Andreea Bălan și-a găsit deja fericirea în brațele altui bărbat la 5 luni de la despărțirea iremediabilă de George Burcea.

S onia Argint amfitrioana emisiunii Vreau să fiu sănătos TVR1 sora lui Tiberiu Argint ne-a vorbit despre relația pe care o are cu fratele ei dar și cu iubita lui Andreea Bălan. Andreea Bălan a dorit și ea să transmită că nu a afectat-o nicicum despărțirea de Tiberiu Argint și a plecat în vacanță în Egipt alături de micuțele sale și de mama ei. Tiberiu Argint a fost surprins în compania cunoscutei Andreea Bălan pe litoral în cadrul unei petreceri. Artista a plecat la mare alături de noul său iubit Tiberiu Argint iar CANCANRO v-a prezentat imagini exclusive cu cei doi în timp ce se află în tandrețuri în văzul tuturor.

Ea s-a cazat într-un resort de lux din Sharm El Sheik și postează imagini de acolo unde arată că este extrem de fericită și împlinită. Andreea Bălan și Tiberiu Argint tandrețuri în Vama Veche. Le-a luat cu ea și pe mama și fiicele sale. Ce a făcut Tiberiu Argint.

Weekend-ul trecut Andreea Bălan s-a afișat în public cu noul ei partener la mare. Tot ce se știe până acum despre Tiberiu Argint este că. Din păcate în urmă cu puțin timp apropiații. Andreea Bălan a plecat în luna de miere cu Tiberiu Argint.

Surse au declarat pentru cancanro că după doar un an și cinci luni de relația Tiberiu Argint s-a despărțit de Andreea Bălan și nu recent ci în urmă cu o lună de zileNu știm dacă este un adio definitiv sau temporar cert e că acesta a fost deranjat de atitudinea artistei. Andreea Bălan în vacanță după ce s-ar fi despărțit de Tiberiu Argint. Andreea Bălan declarații despre relația cu Tiberiu. Tiberiu este fratele celebrei prezentatoare de la TVR Sonia Argint Ionescu însă de acum și el devine un personaj monden căci fotoreporterii îi vor vâna fiecare mișcare de când s-a cuplat cu Andreea.

Andreea Bălan a fost invitată la ziua mamei lui Tiberiu Argint duminică seara. Recent Viviana Sposub a vorbit despre relația pe care o are cu fosta soție a iubitului său și recunoaște că atmosfera nu este dintre cele mai prietenoase. Cu procesul de divorț pe rol la Judecătoria Buftea Andreea Bălan 32 de ani și George Burcea 35 de ani își văd separat de viețile lor. Ea și Tiberiu Argint păreau să formeze un cuplu extrem de fericit dar spre surprinderea tututor cele două vedete s-au despărțit.

Andreea Bălan a fost surprinsă la mare în compania lui Tiberiu Argint fratele prezentatoarei TV Sonia Argint. Andreea Bălan se simte împlinită alături de iubitul Tiberiu Argint și de cele două fetițe. În urmă cu doar câteva luni îndragita artistă vorbea despre relația cu Tiberiu Argint.

Andreea balan tiberiu argint
Andreea Bălan și Tiberiu Argint Vacanță Cu Un Scop Ascuns Ce Au Făcut In Dubai De Fapt Impact

Andreea balan tiberiu argint
Andreea Bălan și Tiberiu Argint Prima Poză Oficială In Calitate De Cuplu Artista A Implinit 37 De Ani Libertatea

Andreea balan tiberiu argint
Did Andreea Bălan Split From Tiberiu Argint Controversial Images That Blew The Internet

Andreea balan tiberiu argint
Exclusive What Is The Relationship In Fact Andreea Bălan And Tiberiu Argint The Truth Has Come Out

Andreea balan tiberiu argint
Andreea Bălan And Tiberiu Argint Shocking Conversation Everyone Saw What He Said To Himself Through Messages Stop Making Me

Andreea balan tiberiu argint
Tiberiu Argint Declarație Pentru Andreea Bălan La Scurt Timp După Ce S A Scris Că S Au Despărțit Wowbiz

Andreea balan tiberiu argint
Andreea Bălan And Tiberiu Argint The First Pictures As A Couple In Public

Andreea balan tiberiu argint
Gestul Făcut De Andreea Bălan și Tiberiu Argint După Ce S A Speculat Că S Au Despărțit

Posting Komentar untuk "Andreea Balan Tiberiu Argint"