Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Andreea Balan Si Tiberiu Argint

Andreea Bălan se simte împlinită alături de iubitul Tiberiu Argint și de cele două fetițe. A trecut prin despărțirea de Keo apoi divorțul de George Burcea iar când credea că în sfârșit și-a găsit fericirea în brațele lui Tiberiu Argint.

Andreea balan si tiberiu argint
Did Andreea Bălan Split From Tiberiu Argint Controversial Images That Blew The Internet

Tiberiu Argint a reușit să o cucerească pe frumoasa vedetă la patru luni după ce a anunțat divorțul de George.

Andreea balan si tiberiu argint

. E zi mare pentru cuplul Andreea Bălan și Tiberiu Argint. Cântăreața nu a plecat singură ci alături de cele două fetițe ale ei Ella Maya care a împlinit luna aceasta vârsta de 5 ani și Clara Maria în vârstă de 2 ani și jumătate. Ce a făcut Tiberiu Argint. Artista a plecat la mare alături de noul său iubit Tiberiu Argint iar CANCANRO v-a prezentat imagini exclusive cu cei doi în timp ce se află în tandrețuri în văzul tuturor.

Cu procesul de divorț pe rol la Judecătoria Buftea Andreea Bălan 32 de ani și George Burcea 35 de ani își văd separat de viețile lor. A murit interpretul de muzică populară Petrică Moise după ce s-a infectat cu COVID-19 Andreea Bălan și Tiberiu Argint s-au despărțit. Andreea Bălan în primul rând se simtă liniștită că a trecut peste separarea de George Burcea. Cu o carieră de mai bine de două decenii Andreea Bălan este una dintre cele mai apreciate artiste din România.

După despărțirea de George Burcea Andreea Bălan și-a găsit fericirea alături de Tiberiu Argint un cunoscut om de afaceri. Se pare că îndrăgita cântăreață este ghinionistă în amor judecând după relațiile pe care le-a avut de-a lungul timpului. Astăzi iubitul Andreei Bălan împlinește vârsta de 36 de ani iar cu aceastî ocazie un pas important în relația lor s-a întâmplat. Maya fiica Antoniei a primit prima comuniune la catolici.

Andreea Bălan şi Tiberiu Argint s-ar fi cunoscut în urmă cu mai bine de o lună de zile iar Andreea ar fi fost imediat atrasă de acesta. Andreea Bălan și-a găsit deja fericirea în brațele altui bărbat la 5 luni de la despărțirea iremediabilă de George Burcea. Ea și Tiberiu Argint păreau să formeze un cuplu extrem de fericit dar spre surprinderea tututor cele două vedete s-au despărțit. Artista ar fi făcut un mare scandal iar totul ar fi avut legătură cu George Burcea.

De curând s-a aflat că Andreea Bălan are o relație foarte bună cu familia iubitului ei. Conform apropiaților Andreea Bălan și Tiberiu Argint și-ar fi spus adio după o relație de un an și cinci lun. Dacă Andreea Bălan a ales să plece într-o vacanță în Egipt Tiberiu Argint a rămas în București și pare că trece foarte ușor peste separarea de artistă. Conform apropiaților Andreea Bălan și Tiberiu Argint și-ar fi spus adio după o relație de un an și cinci luni.

Cei doi indragostiti au fost vazuti pentru prima data la Vama Veche unde s-au sarutat si s-au tinut de mana. Iată că acum toți ochii sunt pe Andreea după ce Cancanro a publicat primele imagini cu ea și. Andreea Bălan și Tiberiu Bălan formează un cuplu de luni bune dar evită să se afișeze împreună. Aboneaza-te la canalul nostru.

Andreea Bălan a decis să aibă o relație discretă cu Tiberiu Argint departe de lumina reflectoarelor însă gesturile mici ale celor doi parteneri denotă faptul că aceștia își consolidează pe zi ce trece relația. Despărțire neașteptată în showbiz-ul autohton. CANCANRO a intrat în posesia unor informații exclusive despre modul în care s-ar fi ajuns la ruptură. Ultima postare făcută de fratele Soniei Argint pe Instagram cu vedeta a fost de ziua juratei Te cunosc de undeva.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint s-ar fi despărțit după mai bine de un an de relație. Sora lui Tiberiu Argint Sonia Argint ne mărturisea că se înțelege bine cu Andreea Bălan și că o consideră o persoană caldă și muncitoare. Cum se simte acum fetița Cristinei Cioran. Acest lucru se întâmpla la sfârșitul lunii iulie pe 23.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint formau unul dintre cele mai apreciate și fresh cupluri din țara noastră. Tiberiu Argint și Andreea Bălan au făcut un pas uriaș în relația lor Astăzi 19 octombrie iubitul Andreei Bălan a mai adăugat un. Au avut parte de momente frumoase împreună și mulți sperau să ajungă la altar. Andreea Balan si George Burcea s-au despartit in urma cu cateva luni iar acum cantareata a aparut alaturi de un nou partener.

Andreea Balan fetitele sale si mama ei Andreea Bălan mulțumită că a terminat cu George Burcea. Andreea Bălan nu a avut în noroc în dragoste. Nu s-au mai afişat împreună nici la evenimentele mondene nici pe reţelele sociale lucru ce a ridicat de ceva timp un semn de întrebare. Artista și fratele Soniei Argint au o relație de trei săptămâni și par a fi foarte fericiți împreună și trăiesc intens momentele petrecute împreună.

Cei doi erau destul de discreți în legătură cu relația lor. Andreea Bălan a plecat la mare. Noul iubit este Tiberiu Argint si este nimeni altul decat fratele prezentatoarei TVR Sonia Argint. I s-a părut că seamănă leit cu Keo și a fost atrasă imediat de el.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint tandrețuri în Vama Veche. Care este adevărul despre despărțirea dintre Andreea Bălan și Tiberiu Argint. Din păcate în urmă cu puțin timp apropiații. Au făcut vacanțe împreună și au o relație foarte bună.

S onia Argint amfitrioana emisiunii Vreau să fiu sănătos TVR1 sora lui Tiberiu Argint ne-a vorbit despre relația pe care o are cu fratele ei dar și cu iubita lui Andreea Bălan. Andreea Bălan nu se mai ascunde. Atât Tiberiu Argint cât și Andreea Bălan au șters toate pozele în care apăreau împreună pe rețelele de socializare. Însă mai bine să aflăm direct de la sursă cum stau lucrurile între ei.

Andreea Bălan se bucură de mult succes din punct de vedere profesional dar în viața sentimentală nu prea a avut noroc. Și nu acum ci chiar în urmă cu aproape o lună. Noi vă spunem cine este Tiberiu Argint noul iubit al Andreei Bălan. Cântăreața a decis spus adio.

Vestea că Andreea Bălan are un nou iubit a luat pe toată lumea prin surprindere. Andreea Bălan și Tiberiu Argint trăiesc o poveste de iubire de un an. După un an şi jumătate de relaţie cu Tiberiu Argint fratele Soniei Argint Andreea Bălan s-a despărţit de iubitul său. Surse din anturajul artistei spun că a contat foarte mult şi faptul că Tiberiu seamănă mult cu Keo unul dintre foştii iubiţi ai Andreei.

În tot acest timp cei doi au fost în multe vacanțe împreună la multe petreceri însă niciodată nu au arătat în mediul online poze cu ei unul lângă altul. Zilele trecute fotoreporterii EVZ l-au văzut. Surse apropiate Andreei Bălan au dat ca sigură însă despărţirea. Rămâne de văzut dacă cei doi își vor mai da o șansă însă până atunci fiecare trece peste despărțire în propriul mod.

Adevărul despre despărţirea Andreei Bălan de Tiberiu Argint Primele zvonuri ale despărțirii Andreei Bălan de Tiberiu Argint au apărut în urmă cu câteva săptămâni însă momentan niciunul dintre. Andreea Bălan 37 ani a plecat într-o vacanță în Egipt imediat ce s-a despărțit de iubitul ei Tiberiu Argint.

Andreea balan si tiberiu argint
Tiberiu Argint Declarație Pentru Andreea Bălan La Scurt Timp După Ce S A Scris Că S Au Despărțit Wowbiz

Andreea balan si tiberiu argint
Andreea Bălan And Tiberiu Argint The First Pictures As A Couple In Public

Andreea balan si tiberiu argint
Exclusive What Is The Relationship In Fact Andreea Bălan And Tiberiu Argint The Truth Has Come Out

Andreea balan si tiberiu argint
Andreea Bălan și Tiberiu Argint Prima Poză Oficială In Calitate De Cuplu Artista A Implinit 37 De Ani Libertatea

Andreea balan si tiberiu argint
The Unique Way Andreea Bălan And Her New Boyfriend Discovered Their Relationship The Message That Appeared On The Star S Page Today

Andreea balan si tiberiu argint
Rol Ro Andreea Bălan și Tiberiu Argint S Au Despărțit Facebook

Andreea balan si tiberiu argint
Andreea Bălan și Tiberiu Argint Au O Relație Din Ce In Ce Mai Solidă Cei Doi Se Iubesc și In Public Monden

Andreea balan si tiberiu argint
Cum Au Ajuns Andreea Bălan și Tiberiu Argint La Despărțire

Posting Komentar untuk "Andreea Balan Si Tiberiu Argint"